11.2.2019

Aika hyvästellä Hong Kong

IMG_4617
IMG_4625
IMG_4554
IMG_4575
IMG_4536
IMG_4547
IMG_4545

Päivät on kuluneet metroajeluilla, seikkailemalla pilvenpiirtäjien keskellä, matkamuistoja ostellen ( tässä vaiheessa Antti pyöräyttää silmiään ja kysyy, että tuleeko meidän kodista kiinalainen? ) vehreissä puistoissa jalkoja lepuutellen, tutkiskellen iltamarkkinoita, tuoksuvien leipomoiden leivoksia mutustellen, hämmästellen upeita maisemia, Dim Sumeja maistellen - jotka muuten tarkoittaa kiinaksi "koskettaa sydäntä" ♥- ja viilempään ilmastoon totutellen. Eilen oli oikeasti pitkästä aikaa kylmä, jopa takki päällä!

Nyt viedään viimeistä päivää täällä Hong Kongissa. Kuusi yötä meni niin, että hujahti. En osannut odottaa mitään tällaista, varsinkaan sitä, että täällä on näin paljon nähtävää. Halusin nähdä ja kokea kaiken, mutta tässä ajassa se ei olisi ollut millään tavalla mahdollista. Yritys oli hyvä, mutta nähtävää jäi vielä paljon, ei auta kuin tulla joskus vielä takaisin.

Nyt alkaa olla kuitenkin aika hyvästellä Hong Kong ja valmistautua seuraavaan kohteeseen, eli Taiwaniin. Majoitutaan ensimmäiset viisi yötä Taipeissa, jonka jälkeen kaikki on vielä avoinna. Antaa suunnitelmien muodostua ajan kanssa, niin kuin aina aikaisemminkin. Ja vaikka eilen sähköpostiin kilahtanut ilmoitus siitä, että meidän yölento viivästyy muutamalla tunnilla, ei ollutkaan mikään tunnelman nostattaja, on fiilis edelleen hyvä. Toivotaan, että loppureissu sujuisi ongelmitta. Wish us luck!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Back to Top